Faisa:

KLaassen coaching is een joviale praktijk

Persoonlijk gaf de coaching mij een onbevooroordeelde perspectief op zaken die obstakels zorgen in mijn leven en voor obstakels hebben gezorgd in het leven van mijn ouders en voorouders. De coaching sessies met Harriët waren vertrouwelijk, niet veroordelend en gestructureerd. Hierdoor kon ik mezelf zijn en zich snel en gemakkelijk openstellen voor het innerlijke genezingsproces.

 

Pluspunten bij deze praktijk

Harriët neemt de tijd en biedt de ruimte om samen met jou uit te zoeken wat de negatieve overtuigingen over jezelf zijn en hoe deze overtuigingen tot stand zijn gekomen. Met een hoofddoel (genezing) en twee subdoelen (vergeving en een plek-geving). Haar methodieken zijn vrij uniek en werken onwijs goed.

Wat ik hiernaast heel fijn vond tijdens de sessie: de gezamenlijke ademhalingsoefeningen tussen de sessie door. Op deze manier had ik stut om op terug te vallen.

Door simpelweg de tijd te nemen en te converseren over de zaken die normaliter de prioriteit niet hebben, doet wonderen voor je innerlijke rust. Met een ervaringsdeskundige als Harriët aan je zij, biedt dit je extra kracht om uw gevoelige onderwerpen aan te pakken.

Ik raad het iedereen aan.

 

Anja:

Rejoce Xpress - Mijn prachtige treinreis naar een voorouder.

 

Ik heb een prachtige treinreis mogen maken naar een voorouder en Harriet heeft mij daar liefdevol in begeleid.

Ik koos voor de overtuiging 'Ik ben niets', wat zich heeft ontwikkeld in mijn jeugd. Het gevoel van 'minderwaardig' is ontstaan van generatie op generatie en mijn diepe wens is om het bij mij te laten stoppen. 

Ondanks het weten dat ik goed ben zoals ik ben zijn er in sommige situaties ook momenten van onzekerheid, klein en zwak voelen. Er woedt dan een strijd in m'n hoofd en dat veroorzaakt dan weer een belemmering in mijn doen en laten. 

Ik heb wel even getwijfeld om deze reis te gaan maken, want wat haal ik allemaal naar boven en voel ik mij veilig genoeg? Eenmaal bij Harriet in haar praktijk voelde ik mij al snel vertrouwd. Na de ontspanningsoefeningen was ik klaar voor de treinreis. 

 

Ik vertrek, samen met m'n gids vanaf het start station - overtuiging: 'Ik ben niets'. Mijn gids is, naar mijn gevoel, al altijd bij mij dus dat voelde heel vertrouwd en veilig. Ik passeer twee tussenstations, mijn moeder en mijn oma, en uiteindelijk stap ik uit op het eindstation, waar mijn overgrootmoeder staat. 

We hebben een gesprek met elkaar, ze vertelt haar verhaal, haar angsten, onzekerheden en verdriet in alle rust. 

Door haar verhaal kreeg ik inzichten en begrip voor háár situatie. Daardoor dus ook die van mijn oma, mijn moeder en uiteindelijk ook voor mezelf. 

Dit proces werd op een integere en liefdevolle manier begeleid door Harriet. Ze wees mij de weg van aanvaarden, accepteren en loslaten. 

Ik realiseerde mij dat de gebeurtenissen in een mensenleven zo bepalend kunnen zijn dat je in een bepaalde (onbewuste) overtuiging het kan overdragen naar de volgende generatie. Onbedoeld wordt het een sneeuwbal effect. Fascinerend, maar ook verdrietig. 

 

Weer terug in het hier en nu voelde ik mij goed, blij, liefdevol en dankbaar. Ik had veel om over na te denken, maar heb van Harriet ook handvatten gekregen om er verder mee aan de slag te gaan. Dit is nog maar het begin van mijn nieuwe innerlijke reis. 

 

Inmiddels heb ik contact gezocht met wat familieleden om de banden weer aan te halen en om te luisteren naar elkaar. 

Een nieuwe overtuiging: 'Weet dat ik alles ben' is geboren.

 

Dank je wel, Harriet, voor deze wonderlijke en bijzondere mooie en inzichtelijke reis. De mooiste treinreis van mijn leven.